Försäljningsagent Polen: Din framgångsambassadör i Polen

Letar du efter en pålitlig partner som kan öppna dörrar för dig på den polska marknaden, en av Europas snabbast växande marknader? Vi är redo att hjälpa till! Som din lokala företagsrepresentant erbjuder Sales Agent Poland omfattande tjänster för utländska tillverkare, leverantörer och exportörer som strävar efter att komma in på den polska marknaden eller, via Polen, de europeiska marknaderna.

Genom att samarbeta med oss når ditt företag inte bara Polen – det förverkligar också dina ambitioner. Vår expertis och års erfarenhet garanterar effektiva och effektiva åtgärder. Tillsammans med våra polska partners tillhandahåller vi omfattande kommersiella, juridiska, logistiska och många andra tjänster. Vårt huvudkontor är beläget i Warszawa, men vi verkar i hela landet och genom våra partners – även i andra länder inom Europeiska unionen.

Här är vad vi kan erbjuda dig:

 1. Marknadsrepresentation: Vi kommer att vara dina ögon och öron på plats, hjälpa dig att förstå marknadsspecifikationerna och affärskulturen.
 2. Tulltjänster: Vi tar på oss bördan att förstå och uppfylla alla tullkrav som är relaterade till import av varor till Polen och distribution inom EU.
 3. Logistik och lagerhållning: Vi tillhandahåller effektiva logistiktjänster såsom transport, lagerhållning och distribution av dina produkter.
 4. Försäljning: Vi utför försäljningsaktiviteter å dina vägnar, såsom marknadsundersökningar, utveckling av marknadsföringsstrategier, genomförande av reklamkampanjer, kundrelationshantering.
 5. Produktvisning: Vi kommer att visa upp dina produkter och tjänster på våra webbplatser, och vi kan även implementera B2B-försäljning eller e-handel på utvalda handelsplattformar vid behov.
 6. Marknadsföring: Vi tillhandahåller omfattande marknadsföringsstöd på polska, representerar dig under stora branschevenemang som mässor och konferenser.
 7. Juridisk och reglerstöd: Vi erbjuder stöd för att förstå och följa alla lokala lagar och krav.
 8. Finansiellt och redovisningsstöd: Vi tillhandahåller finansiella och redovisningstjänster såsom betalningshantering, fakturering, bokföring.
 9. Språkstöd: Vi erbjuder översättningstjänster och hjälper dig att kommunicera effektivt med polska partners och kunder.
 10. Tekniskt stöd: Vi erbjuder tekniskt stöd för dina produkter, hjälper till med problemlösning, kundservice och utbildning.
 11. Affärsutveckling och konsultation: Vi hjälper dig att växa ditt företag genom att erbjuda rådgivning inom affärsstrategi, produktutveckling och marknadsutveckling.
 12. Nätverk av kontakter: Vi ger dig tillgång till vårt nätverk av kontakter och kopplar samman ditt företag med potentiella kunder, partners och leverantörer.

Tveka inte! Kontakta oss idag på info@salesagent.pl och ta reda på hur vi kan påskynda din framgång på den polska marknaden. Tillsammans kommer vi att skapa din framgångshistoria i Polen!

www.SalesAgent.plinfo@salesagent.pl

Försäljningsagent Polen: Din väg till framgång i Polen. Din betrodda partner vid navigering på den polska marknaden. Din företagsrepresentant i Polen